13. juuli 2024

Salvation Prayer 2021

SALVATION – INTERNATIONAL PRAYER FOR PEACE 2021

Vabastuspalve – Taaveti päästepalve – Palve kurjusest pääsemiseks

5 min read

Vabastuspalve

Taevane Isa. Ma tulen Sinu ette Jeesuse nimel. Ma kahetsen kõiki oma patte, mis ma olen teinud ja DNA kaudu minusse sienevaid esivanemate patte, mille kaudu võib minu peale tulla needusi. Ma palun andeks kogu sõnakuulmatuse ja mässumeele, alistun Jumalale ja panen vastu saatanale. Ma kahetsen ja ütlen lahti kõigest, mis mind seob saatanaga, himudest, hoorusest, abielurikkumisest, ebajumalateenistuest, nõidustest ja igast kokkupuutest okultse valdkonnaga. Ma sulgen uksed saatanale nende kanalite kaudu, kus needus võib minu peale tulla. Ma kahetsen Jeesuse Kristuse nimel ja Palun, et Sa puhastaksid mind Jeesuse Kristuse Verega. Kui ma olen oma patud tunnistanud, usun, et Sa oled need mulle andestanud vastavalt 1 Johannese 1:9 alusel ja oled mind puhastanud kõigest ülekohtust. Ükski relv, mis minu vastu sepitsetakse, ei oma võimu. Palun Jeesus puhasta mind kõigest ülekohtust ja Võia mind nüüd Püha Vaimuga, et suudaksin sinu poolt antud meelevallaga käskida järgnevaid kurje vaime, kui nad on minus esile tulla, vaikida ja minust lahkuda.

Nüüd ma käsin Jeesuse Kristuse nimel neid end ilmutada ja minust välja tulla deemonitel kellede nimesid ma nüüd nimetan: andeksandmatus, kibedus, viha, raev, hirm, depressioon, haigus,t õved, valu, hävitaja, piinaja, süüdistaja, sidumine, hulkurlus, hüljatus, meeltekontroll, kahemeelsus, segadus, passiivsus, kammitsemised, tulge nüüd välja, Jeesuse nimel!.Ühelgi deemonil ei ole luba viibida enam selles templis.Ma murran kõik needused ja loitsud mis on minu elu peale saadetud ja iga needuse ahelad, kõidikud, harjumused, ihaldused, võlad, hingesidemed ja iga vaimu,mis on tahtnud röövida, tappa või hävitada minu elu. Ma käsin vabastada oma perekond. Ma murran katki ja eemaldan iga saatana deemonliku plaani ja kavatsuse minu perekonna pealt.”Saatan!,vabasta nad just nüüd!Jeesuse nimes!.”

Vastavalt Gal.3:13,on Kristus vabastanud meid käsu needusest. Jeesus Kristus on tee,tõde ja elu. Nüüd ,olles Jumala poeg või tütar on mul Issanda Jeesuse Kristuse läbi antud meelevald ajada välja kõiki deemonlikke vägesid ja vaime kes on tõusnud minu ja minu pereliikmete ja nende elude vastu .Ma ei ole enam neetud ,vaid õnnistatud. Ma olen õnnistatud tulles ja minnes. Ma olen üleval,mitte all. Ma olen pea,aga mitte saba. Ma olen õnnistatud ja keda Jumal on õnnistatud ei saa olla enam neetud. Ma olen vaba. Ma olen päästetud. Nüüd ma praktiseerin oma usku ning tean et suuga tunnistatakse päästmiseks(Room.10:9,10). Kõik minu patud on lunastatud ja ma olen vabastatud needusest ,mis tulenes sõnakuulmatusest ja mässust Jumala sõna vastu.
Tänan Sind Issand Jeesus Kristus,tänan sind Püha Vaim ,et olete mulle andeks andnud ja mind armastate. Tänan,et olete mind vabastanud kõikidest needustest ja vaimudest kes tegutsesid minu elus.Jumal Isa,ma palun tundlikkust,eristusvõimet ja uusi visioone, mis aitaksid mul ära tunda ja seista vastu kogu kurjusele ja lihalikele ning maailma viisidele. Ma olen võitud Issanda Jeesuse Kristuse Vere läbi ja ma tänan sind Jeesus juhtimise ja distsiplineerimise eest, ning ma jätkan olemast võidukas sõdur ja Sinu pühtsetud laps. Aamen

Palve kurjusest pääsemiseks

Taevaisa,me täname Sind sinu ustavuse ja armastuse eest oma poegade ja tütarde vastu. Täname,et oled olnud täiuslik, püha, usaldamistväärt Jumal, kes oled suurem kui kogu kurjus mida oleme siin maa peal kogenud. Palun anna meile silmad, et näha kurjust millega oleme silmitsi, südamed, mis vihkavad kurja ja igatsust põgeneda selle kohalolust. Ära palun juhi meid kiusatusse, vaid päästa ära kurjast ja tõmba meid oma ligiollu. Me palume,et ammuoodatud Jeesus tuleks ruttu ja teeks kõik asjad uueks. Me palume seda Tema aulisel nimel. Aamen

Palve,mis kaitseb meeli. 

Kõikväeline Jumal, kata mu meeled ja mõistus oma päästekiivriga,tuletades mulle püsivalt meelde,et ma olen Sinu laps ja vaenlane ei saaks mind segada.I ssand Jeesus,kinnita mu mõtted,sellesse, mis on tõeline,a ustustväärt,õige, puhas,a rmas ja ihaldusväärne. Aita mind mõelda asjadele ,mis on vooruslikud ja kiiduväärt,et sinu rahu võiks domineerida minu meelte üle(Fil.4:8-9).Ära lase mul selle maailma kombeid ja käitumist jäljendada, vaid muuda mind uueks,muutes minu mõtteviisi.Siis õpin ma ära tundma ära Sinu tahet minu suhtes, mis on hea, meelepärane ja täielik(Room.12:2).Küllasta mu meeli oma tõega nii et saaksin veenduda, et vastused peituvad Sinu Sõnas,mitte neist väljaspool st. maailmas.Jeesuse nimes ma palun,Aamen!

Taaveti päästepalve

Laul.3:2-9:Issand, kui palju on mul vaenlasi,palju on neid, kes tõusevad mu vastu.Paljud ütlevad mu hingele:”Ei ole temal päästet Jumalas!” .Aga sina, Issand, oled kilbiks mu ees ,minu au, sa tõstad mu pea üles.Oma häälega ma hüüan Issanda poole ja ta vastab minule oma pühalt mäelt. Ma heitsin maha ja uinusin;ma ärkasin unest, sest Issand toetab mind. Ei ma karda rahva musttuhandeid, kes igalt poolt on endid seadnud minu vastu.Tõuse, Issand, päästa mind, mu Jumal!Sest kõiki mu vaenlasi oled sa löönud vastu lõugu,sa oled murdnud õelate hambad.Issanda käes on pääste.Su rahvale tulgu sinu õnnistus!.

Päästmispalve armsate eest

Kallis Issand,ma tulen Sinu juurde sügavas mures ja armastuses oma armsate pärast.Nagu Sa näed,on mul raske näha neid läbimas sellist olukorda.Raske on mõnikord lausa omi mõtteid ja emotsioone talitseda.Mõnikord kui ma olen palves, tõusevad need olukorrad üha uuesti minus esile, takistades keskendumast,et kuulda Sinu häält.Nüüd,mil ma pöördun palves Sinu poole,palun,et Sa aitaksid korda seada kõik need asjad minu sees.Puhasta mu süda ja meeled kõigest,mis segab mul kuulmast Sinu häält.Issand,Sinu nimel ma palun seda.Aamen!.
„Issand Jeesus Kristus,ma usun,et Sina oled Jumala Poeg ja AINUS TEE Jumala juurde.Usun,et Sina surid minu eest ristil ja tõusid surnuist üles,et mina võiksin saada patud aandeks ja omandada igavese elu.Ma tulen Sinu juurde nüüd ,et saada armu ja andestust.Ma usun ,et Sa andestad mulle ja võtad mind vastu oma lapseks.Kuna Sina oled mind vastu võtnud,tunnistan ka mina end nüüd Jumala lapseks. Issand ,Sa aga tead mis on minu eriline probleem,nimelt deemonlikud mõjud,mis mind piinavad.Issand,ma nõustun Sinu tingimustega,et võtta vastu Sinu vabastus.Kõigepeaalt andestan ma igale isikule, kes iganes on mind haavanud või mulle kahju tekitanud.Ma annan neile kõigile nüüd andeks. Ma kahetsen,et ma vaenlase trritooriumil viibisin aga nüüd ma pööran sellele selja.Issand,kui mingi needus on minu elu peal siis ma tänan Sind,et Sa tühistasid selle Kolgata ristil,et mind lunastada nendest ja saaksin vastu võtta õnnistuse.Nüüd astun ma vastu igale minus olevale kurjale vaimule ,kes okupeerivad millist iganes ala minu sees.Ma tahan Sulle öelda,et ma vihkan neid; nad on minu vaenlased ja ma ei tee nendega enam mingit rahu ega kompromissi.Neil ei ole enam kohta minu sees.Ma astun nüüd neile vastu ja Sinu nimes Jeesus Kristus ma palvetan. Aamen

3

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

51 − 48 =