15. juuni 2024

Salvation Prayer 2021

SALVATION – INTERNATIONAL PRAYER FOR PEACE 2021

Derek Prince Vabastuse Palve. Palved vabanemiseks. Deemonitest Vabanemise palved.

4 min read
Derek Prince 2 Deliverance Prayers Evil Spirit Cast out Binding and Loosing Dealing with satan There is Power in the Blood of Jesus Hebrews IPPFoundation Gold LTD

Derek Prince 2 Deliverance Prayers Evil Spirit Cast out Binding and Loosing Dealing with satan There is Power in the Blood of Jesus Hebrews IPPFoundation Gold LTD

Isa, ma tänan sind Jeesuse eest. Ta on mu päästja ja ma olen nii tänulik. Ja kuna sa andestasid mulle, valin andestuse teistele, ma annan andeks kõigile, kes on mulle haiget teinud, mulle valetanud või pettunud, kahetsen viha, kibestumist, vihkamist, mässu, pahameelt ja kättemaksu. kadeduse, armukadeduse ja tülide, iha, nõiduse ja ebajumalakummardamise hirmu, kahtluste ja uskmatuse pärast. Ma panin selle kõik Jeesuse vere alla ja hukka oma esivanemate patud. Eraldan ja katkestan end kõigist põlvkondade needustest. Loobun ja tunnistan patuna kõik ebapühad vanded ning tõotused, lubadused ja tseremooniad. ja eraldan ennast nendest needustest, taunin ja tunnistan patuna, et kõik ebapüha hingesidemed Jeesuse jaoks on minu päästja ja Issand, mu vabastaja ja ravitseja ning ta murdis needuste väe, mille valisin vabaks ja ma saan vabaks Jeesuse nimel … nüüd seon ja ajan välja rüvedad vaimud. Issanda Jeesuse Kristuse vägevas nimes seon ma kõik deemonid. igatahes seotud minu vendade ja õdedega … olgu nendes, kas nende külge kinnitatud või kuidas iganes nende eluga seotud. Ma kutsun sind elava ülestõusnud Issanda Jeesuse meelevallas. Sa ei tee neile halba, sa ei jäta neid ja lähed kellegi teise juurde. teile kästakse, et te ei saa jagada, jagada, korrutada, killustada, kloonida ega mingil viisil oma kohustusi teistele deemonitele edasi anda. See kuningriik hävitab täielikult ja täielikult kõik kahjustused, kõik häired, haigused ja haigused tuleb uuesti korda teha, nii nagu JEHOVA Jumal neid kavatseb olla. Ma käskin, et deemonid rivistuksid järjestuse järjekorras. Ma eemaldan kõik teie kroonid, teie autoriteedirollid, teie õigused, privileegid, juriidilised õigused tühistatakse kõhklemata, te võtate kätte kogu oma kuningriigi, kõik oma jäägid ja tulete kohe välja ja lähete kohe ja otse kuristikku. ja see on Issanda Jeesuse Kristuse käsk                                                            

Ma toon teid elava, ülestõusnud Jeesuse Kristuse meelevalla alla..Te ei tee enam neile kahju ja lahkudes ei lähe te kellegi teise juurde .Te ei tükeldu, ei jagune, ei paljune, ega moodusta kloone ega anna mingil muul viisil edasi oma kohustusi üle teiste deemonitele.See kuningriik saagu totaalselt hävitatud.Iga kahjustus, rike, iga haigus saagu kõrvaldatud ja jumalik kord taastatud.Ma käsin just now allil deemonitel üles rivistuda vastavalt oma seisusele.Ma võtan maha kõik kroonid teie peast, teie meelevalla rollid, teie õigused ja privileegid .Teie legaalsed õigused on kõhklematult tühistatud just nüüd! .Korjake kokku oma kuningriik koos selle jääkidega.! Just nüüd, viivitavalt minge sügavikku! .See on Issanda Jeesuse käsk.Ma kutsun teid elava, ülestõusnud Jeesuse Kristuse meelevalla alla.Issand Jeesus.Te ei tee enam neile kahju ja lahkumised ei lähe te kellegi teise juurde. Te ei tükeldu, ei jagune, ei paljune, ega moodusta kloone ega anna mingil muul viisil edasi oma kohustusi teisi deemoneid tele.See kuningriik saagu totaalselt hävitatud.Iga kahjustus, rike, iga haigus saagu kõrvaldatud ja jumalik kord taastatud.Ma käsin just now allilil deemonitel üles rivistuda vastavalt oma seisusele.Ma võtan maha kõik kroonid teie peast, teie meelevalla rollid, teie õigused ja privileegid ; teie legaalsed õigused on kõhklematult tühistatud nüüd.Korjake kokku oma kuningriik kogu kraamiga.Just nüüd, viivitamatult minge sügavikku! .See on Issanda Jeesuse käsk.

Issand Jeesus Kristus Ma usun, et sa oled Jumala Poeg ja ainus tee Jumala juurde, et sa surid ristil minu pattude eest ja tõusid üles surnuist. Ma tulen nüüd sinu juurde halastuse ja andestuse pärast. Usun, et andestad mulle ja võta mind vastu oma lapsena. ja kuna te võtate mind vastu, võtan ma ennast Jumala lapsena vastu ja lord teate, mis mul eriline probleem on. Deemonlikud mõjud, mis mind piinavad. Issand, ma tahan täita su tingimusi ja saada su vabastuse kõigepealt, ma andestan kõigile teistele inimestele, kes on mulle kunagi halba teinud või ülekohut teinud. Ma andestan neile kõigile nüüd … nüüd tehke hetkeks paus ja nimetage kõik inimesed, keda te peate Issandale andeks andma, ma olen neile inimestele andeks andnud. Olen maha pannud igasuguse kibestumise, igasuguse pahameele, viha ja mässu ning usun, et olete mulle andeks andnud. Ma tänan teid selle eest. Samuti loobun igast kokkupuutest saatanaga, okultistliku väega, salaühingutega, kõigega, mis on saatana territooriumil. Kahetsen sellel territooriumil viibimist ja pööran sellele nüüd selja. ka Issand, kui mu elu üle on needus. Ma tänan teid, et ristil tehti teile needus, et ma saaksin needusest lunastatud ja saaksin õnnistuse ja ma väidan seda nüüd. needusest vabanemine ja õnnistuse andmine ning nüüd issand, tahan tulla vastu mis tahes kurja vaimule minus, mis hõivab mis tahes mu isiksuse ala. Ma tahan teile öelda, et ma vihkan neid, nad on minu vaenlased. Ma ei tee nendega rahu. Ma ei tee nendega kompromisse. Neil pole minus enam kohta. Ma pöördun nüüd nende vastu. Ja teie nime all Jeesus, käskin neil mind maha jätta. Ma ajan nad praegu välja Jeesuse nimel Aamen.
Lisateave

11

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

+ 76 = 82