27. mai 2024

Salvation Prayer 2021

SALVATION – INTERNATIONAL PRAYER FOR PEACE 2021

Deemonitest Vabastuspalve – Saatana väest lahtimurdmise palve – Jeesuse Kristuse Veri

4 min read
Deemonitest Vabastuspalve - Saatana väest lahtimurdmise palve - Jeesuse Kristuse Veri

Deemonitest Vabastuspalve - Saatana väest lahtimurdmise palve - Jeesuse Kristuse Veri

Ma pöördun Sinu poole – Kallis Taevane Isa, Kallis Jeesus Kristus, Kallis Püha Vaim

Ma murran ja seon ennast lahti igasugusest deemonlikust ja saatanlikust subjektsioonist, kõikides nooltest, mis tulevad okultsetest või saatanlikest kanalitest. Ma murran ja seon ennast lahti igasugusest inimlikust subjektsioonist, kes on seotud saatanaga ja ma käsin kolmanda taeva vägedel neid rünnata ja nende suud lukustada ning nende tegevus halvata. Jeesuse Kristuse Veri olgu minu ja nende vahel. Ma palun Isa, et Ta saadaks Kolmanda Taeva Vägede Ingli aheldama saatanat ja tõmbama välja need nooled, mis mind on haavanud.

Isa, Püha Vaimu Väes tõmba välja need nooled, mis minu pihta on tulistatud. Saada Palun Väeingel tõmbama välja saatanlikke nooli, mis minu pihta on tulistatud. Jeesuse Kristuse nimel ja Püha Vaimu Väes. Jeesuse Kristuse nimel ja Püha Vaimu Väes. Püha Vaimu Väe läbi. Tõmba Välja. Tõmba Välja. Jeesuse Kristuse Pühal ja Aulisel nimel ja Sinu Verelepingus.

Minu ihu on Püha Vaimu Tempel. Lunastatud. Pestud. Puhastatud. Jeesuse Kristuse Verega. Seeläbi saatanal ei ole minu üle mingit meelevalda, ega võimu Jeesuse Kristuse Vere tõttu.

Ma raiun ennast ja oma perekonna lahti viha deemonist Jeesuse Kristuse Verega.

Ma raiun ennast ja oma perekonna lahti haiguse, survestatuse, nõiduse survest Jeesuse Kristuse Verega.

Ma palun andeks kõik oma patud ja saadan need needused tagasi nende saatjatele, igale saatana käsilasele, kes on tõstnud oma sarve minu vastu.

Püha Vaim. See surelik ihu ei pea surema. See surelik aju ei pea surema enneaegselt. EI ma sure vaid jään elama ja kuulutan Issanda Tegusid.

Ma murran ja seon ennast lahti ja kõik minu armastatud füüsilisest ja mentaalsest sidumisest ja seon ennast ja oma perekonna lahti ja kutsun Jeesuse Kristuse Vere üle oma tahte tunnete intellekti, alateadvuse, teadvuse, mälu, mõtete ja aju üle.

Ma murran ja seon ennast lahti, igast vaimust minu sees, mis üritab mind süüdistada, segadust tekitada, või mind piinata, kes ei ole Jumala Vaim. Ma ütlen, et ma vihkan neid, nad on mu vaenlased, ma ei anna neile ruumi endas läbi Jeesuse Kalli Vere.

Tänan Sind Jeesus, et sa oled mind vabastanud.

Ma käsin, igal vaimsel segadusel, igasugusel mõttelisel segadusel, igasugusel mentaalsel haigusel terveneda ja see murdub lahti Jeesuse Kristuse Pühal ja Aulisel nimel.

Saatan, me paneme sind subjektsiooni alla, sa oled seotud kolmanda vägede inglite ahelatega.

Ma kutsun abi kolmandast taevast. Väe inglid minu ümber suretama ja siduma iga deemoni, mis on õhus, maapeal või esimeses taevas. Kõik printsiibid, kindlustused, deemonid, kes mind piinavad, haiguse vaimud, meeltesegasuse vaimud, piinajad vaimud, saagu saadetud tagasi nende saatjate juurde ja ma ründan Vägedega Kolmandast taevast.

Issanda ingel on leerina nende ümber, kes teda kardavad ja ta vabastab nad. Tänu Sulle Isa, et sa oled teinud meid vabaks tõotuse alusel.

Ja nüüd ma pitseerin kinni selle palve, annan selle Jumalale üle ja palun, et Isa annaks Väeinglitele käsu aheldada saatan ja mitte lasta tal kunagi tulla minu kallale, kolmanda taeva vägedega seistes.

Ma annan ennast täielikult Sulle üle Isa, Ma annan ennast täielikult Sulle üle Püha Vaim, Ma annan ennast täielikult Sulle üle Jeesus. Mu elu on Verega kaetud ja ma deklareerin rahu väljavalgumist minu ja minu perekonna peale, sõna alusel, Oma rahu sa annad mulle, oma rahu sa kingid mulle, minu süda ärgu ehmugu, ega mingu araks ja Jumala rahu, mis on ülevam, kui kogu mõistmine hoidku meie mõtted Jeesuses Kristuses igavesti.

Text Redigated and have written and collected for the International Prayer for Peace 2021 – IPPFoundation Gold LTD ( OÜ ) ® does, not hold any Copyright on these prayers or texts, only  Copyrigth remains on the texts written by IPPFoundation Gold LTD – OÜ 2021 – 08.01.21.  ® Peace prayers and commitment to peace have been presented for the people to come closer to inner peace with the God and Jesus Christ. These prayers have collected for the people in fear and anxiety for the Peace of God that is overhelming than any understanding to keep their thought in Jesus Christ forever. God says – Philippians 4:7 – and the peace of God, which surpasses all understanding, will guard your hearts and minds through Christ Jesus. ® ©

IPPFG 2020. Est 1182–1226. 1982 – 1999 Est 2011 31.Oct – Day of the Seven Billion ® . 7 Billion. When population reached Seven Billion people. Copyright IPPfoundation Gold LTD Est 2011 ® – I Pray Prayer Foundation ® – Est 2021 – International Prayer for Peace Foundation Gold LTD ( OÜ ) ® ©

0

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

90 − = 81