27. mai 2024

Salvation Prayer 2021

SALVATION – INTERNATIONAL PRAYER FOR PEACE 2021

Prayer for Peace 2021 – Declaration of the Sebaot Angel, Power and Peace of the Spiritual Round

4 min read
Prayer For Peace 2021 Yahweh Sebaot God Angel Hosts Armies

Prayer For Peace 2021 Yahweh Sebaot God Angel Hosts Armies

Püha Jumal, Jeesus Kristus, Elav Jumal, Rahuvürst, Lõvi Juuda suguharust

Aita meil lahti lasta oma sisemisest võitlusest ja ärevusest või ümbritsevast maailmast, kus me ei näe tõestust Sinust Jumal. Andest meile uskmatus ja anna meile kogu Usk, mida me vajame Vaimses sfääris, kus meie nõtrus/nõrkus Sõna valguses ja ilus ning Püha Vaimu kohalolus ja Sebaot Ingli, kes juhib Jumala Sõjavägesid kohalolus las meie nõtrus manifesteerub, kui Tugev Usk. Anna meile Jõudu ja Rahu, kui me ei suuda mõista või näha Sinu eesmärke või Plaani. Meie mõtted on jagatud kahte sfääri. Liha sfääri, kus me oleme nõrgad. Ja Tugevuse ja Täieliku Rahu sfääri, kui me läheme sügavamale Jumala Jõu ja Vaimu kohalolusse. Isa me palume nüüd, et sa eemaldaksid liha meie ümbert ja meie seest, et me võiksime kogeda, kuidas meie Usk tõuseb maailma vastu, mis ei ole Rahus Sinuga Isa.

Palume Sinu juhendamist, et saaksime kõndida täielikult Sinu teed – seda teed, mille Sa oled õnnistanud. Samuti palume, et Sinu pale säraks meie peale – nii individuaalselt, kui ka kolleegide ja partnerite ning meeskonna peale. Anna meile tarkuse süda, et Sinu häält kuulda; siis meie sammud on kindlad. Palun tee meid tugevaks oma soosingu ja armu kaudu. Püha Jeesus.

Püha ja täiuslik Isa too alla Püha Vaimu võidmise, et saaksime minna Sebaoti Ingli Vaimse sfääri ja ilmutusvooru juurde, kes juhib kogu Püha Jumala sõjaväge ja võitleb meie eest meie jõuetuses ja läbi sisenedes Vaimu vooru, hakkame kogema jõudu, mille Pühakirja läbi antud usk Sinu Täielikku rahusse annab. Avalda ja vabasta oma Pühad Inglid meie üle ja puhasta meid kõigist jõuetustest.

Ava meie silmad kaastundele, mis voolab jõena meie igavesest kohalolekust meie elus. Anna andeks, kui vaatame maailma viletsuse ja rahutuse peale. Anna meile oma rahu, mis on ülevam, kui kogu mõistmise, nii et meie mõtted, mis on jagatud kahes voorus – lihas ja vaimses, jäävad igavesti Jeesusesse Kristusesse.

Isa Sa tead, et me tahame olla kättesaadav Sinu au jaoks, mis toob maha rahu kolmandast taevast ja kui astume Vaimu vooru, aita meil usus vajuda sügavalt Sinu olemusse, et meil oleks tegelik uuenemise muutus Sinu Vaimu läbi, Isa meie sees.

Anna meile võime olla avatud Sinu juhitavale elule ja rahule, mitte sellele, mida kavatsen ise oma väest juhtida. Juhata läbi meie inimesed Sinu rahus oma kuningriiki ja Sinu täieliku ja võimsa tahteni Jumal Isa.

Issand Jeesus, palume, et annaksite meile rahu meie meeles, kehas, hinges ja vaimus. Soovime, et te Sa parandaksid ja eemaldaksid kõik, mis põhjustab meie elus stressi, leina ja kurbust.

Juhatage palun meie tee läbi elu ja laske vaenlastel meiega rahus olla. Las Jumala rahu valitseb meie peres, meie töökohas, ettevõtetes ja kõiges, millele käed külge paneme. Las Jumala rahuinglid lähevad meist ette, kui me välja läheme ja kui naaseme, jäävad nad meie kõrvale.

Jeesuse Kristuse Vägevas ja Aulises nimes me palvetame alandlikult. Aamen

Revelation of the Angel of Sebaot

I have seen the Angel of Sebaot – He has a sword of Blood and the armies of angels

Adonai Tzvaot or Yahweh SebaotThe Angel of the Yahweh Sebaot

The name, ‘Adonai Tzvaot’ or ‘Yahweh Sebaot’ (Hebrew, meaning ‘The LORD of hosts’) was a divine title first used when God (‘Yahweh / Adonai’) was worshipped in the sanctuary at Shiloh. As the title refers to the ruler over all the heavenly powers, it is sometimes translated as ‘the LORD Almighty’ or ‘the LORD All-powerful‘ (see 1 Samuel 1:3). There is a revelation of the Angel of Sebaot who are leading all the Heavenly PowersHeavenly Hosts and is also the Hand of God All-PowerfulLORD Almighty

When David was taunted by the Philistine champion Goliath, he responded with the words, “I come against you in the name of the LORD Almighty” (Hebrew, ‘Yahweh sebaot’, spoken as ‘Adonai tzvaot’) (1 Samuel 17:45). The title occurs many times in the psalms and the prophets. Jeremiah, alone, used it over eighty times (see, for example, Jeremiah 2:19 and Psalm 24:10). Angel of Sebaot is leading Most Holy Military of God’s Forces in the Beauty of the Light of Creation – Jesus Christ

Bible Dictionaries – Easton’s Bible Dictionary – Sabaoth

Sabaoth the transliteration of the Hebrew word tsebha’oth , meaning “hosts,” “armies” ( Romans 9:29 ; James 5:4 ). In the LXX. the Hebrew word is rendered by “Almighty.” (See Revelation 4:8 ; Compare Isaiah 6:3 .) It may designate Jehovah as either (1) God of the armies of earth, or (2) God of the armies of the stars, or (3) God of the unseen armies of angels; or perhaps it may include all these ideas.

Psalm 46:1-3 – God-of-the-Angel-Armies – 2 Chronicles 18:18-21

Text have written and collected for the International Prayer for Peace 2021 – IPPFoundation Gold LTD ( OÜ ) Copyrigth remains on the texts written by IPPFoundation Gold LTD – OÜ 2021 – 23.01.21.  ® Peace prayers and commitment to peace have been presented for the people to come closer to inner peace with the God and Jesus Christ. These prayers have collected for the people in fear and anxiety for the Peace of God that is overhelming than any understanding to keep their thought in Jesus Christ forever. God says – Philippians 4:7 – and the peace of God, which surpasses all understanding, will guard your hearts and minds through Christ Jesus. ® ©

IPPFG 2020. Est 1182–1226. 1982 – 1999 Est 2011 31.Oct – Day of the Seven Billion ® . 7 Billion. When population reached Seven Billion people. Copyright IPPfoundation Gold LTD Est 2011 ® – I Pray Prayer Foundation ® – Est 2021 – International Prayer for Peace Foundation Gold LTD ( OÜ ) ® ©

1

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

85 − 75 =